background
printen

Veel gestelde vragen

Wat voor een kaart is de Insinger de Beaufort creditcard?
De Insinger de Beaufort creditcard is een Gold Mastercard, uitgegeven door ICS.

Wat is de bestedingslimiet?
De standaard bestedingslimiet is € 5.000.

Wat is er bijzonder aan de Insinger de Beaufort creditcard?
De creditcard is exclusief verkrijgbaar voor klanten van Insinger de Beaufort.

Heeft de Insinger de Beaufort creditcard een aankoopverzekering?
Vrijwel alle aankopen zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Lees hier de Voorwaarden van de Aankoopverzekering.

Heeft de Insinger de Beaufort creditcard een reisverzekering?
Ja, aan de Insinger de Beaufort creditcard zijn gratis Aanvullende Reisverzekeringen gekoppeld. Lees hier de voorwaarden voor de aanvullende reisverzekeringen.

Wat te doen in geval van verlies of diefstal van mijn creditcard?
Geef de vermissing van uw Card, zo spoedig mogelijk na de ontdekking, door aan de politie en aan International Card Services (Afdeling Verlies & Diefstal): 020 – 6 600 611. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Uw Card wordt dan onmiddellijk geblokkeerd. Meer informatie vindt u in de Algemene Voorwaarden van uw Card*.

Ik ben mijn pincode vergeten, wat nu?
International Card Services kan u een kopie van uw pincode per post toesturen. Vraag deze kopie online aan op www.icscards.nl. U dient hiervoor te zijn ingelogd in Mijn ICS. Kies in het blok ‘Meer'  voor ‘Pincode opvragen’*.

Waarom heeft de creditcard een chip?
Wereldwijd is er een nieuwe betaalstandaard geïntroduceerd waaraan alle creditcards moeten voldoen. Uw Insinger de Beaufort kaart voldoet aan deze betaalstandaard. Het betreft hier een MasterCard met EMV-chip, die in combinatie met de pincode het betalen veiliger maakt.

Hoe betaal ik met mijn creditcard met chip en pincode?
Betaalt u bij een geschikte betaalautomaat dan moet de chip in plaats van de magneetstrip worden uitgelezen door de creditcard in de betaalautomaat te steken. Daarnaast toetst u een pincode in; een handtekening is niet meer nodig.

Kan ik zelf mijn pincode kiezen?

U kunt zelf vooraf een pincode kiezen voordat u de nieuwe Card ontvangt. U krijgt dan een brief met daarin uitleg hoe u uw pincode kunt kiezen. Het kiezen van een pincode aan een Card is een volledig geautomatiseerd proces waarbij International Card Services zelf geen handelingen verricht*.

Waar kan ik terecht voor meer informatie?
Voor vragen of meer informatie kunt u altijd een e-mail sturen naar mycreditcard@insinger.com.

 

* PaySquare heeft alle activiteiten die betrekking hebben op de creditcardovereenkomst, zoals onder meer de rekeningoverzichten, uitbesteed aan International Card Services BV (ICS).