background
printen

Corporate sponsoring IDFA

Insinger de Beaufort is trots dat wij sinds 2009 partner zijn van IDFA, International Documentary Festival Amsterdam. IDFA is een unieke partner met een sterke onderscheidende identiteit en geniet als het grootste documentairefestival ter wereld een ijzersterke reputatie. Wij hebben bewust gekozen voor IDFA omdat onze waarden en positionering uitstekend op elkaar aansluiten.

IDFA is in de afgelopen 29 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend filmfestival ter wereld waar zowel documentaires worden gefinancierd, ingekocht en vertoond. IDFA presenteert ieder jaar een uniek aanbod van de beste nationale en internationale documentaires van het afgelopen jaar. IDFA is één van de tien culturele topinstellingen van Amsterdam en wordt in een adem genoemd met het Concertgebouw en Het Nationaal Ballet.

Als partner van IDFA organiseren wij jaarlijks voor relaties een IdB-IDFA Filmdag. Hierbij kunnen cliënten via het hoofdkantoor aan de Herengracht in Amsterdam de hele dag in o.a. Tuschinski, Pathé De Munt of Koninklijk Theater Carré documentaires bekijken. Tussen de documentaires kunnen genodigden in het atrium van de bank genieten van ontbijt, lunch en versnaperingen.