background
printen

Insinger de Beaufort fondsen

Insinger de Beaufort beschikt over ruime ervaring in het beheren van beleggingsfondsen en het selecteren van de beste fondsbeheerders. De beleggingsfondsen die Insinger de Beaufort beheert zijn onderverdeeld in de categorieën Profile Funds en Specialist Funds.

Profile Funds
De Profile Funds van Insinger de Beaufort zijn afgestemd op vier risicoprofielen (defensief, gematigd defensief, neutraal en offensief) en worden hoofdzakelijk volgens een Multi-Manager strategie beheerd. Dit betekent dat per risicoprofiel belegd wordt in een combinatie van passende en zorgvuldig geselecteerde beleggingsfondsen. De Profile Funds van Insinger de Beaufort zijn:

* Dit fonds belegt momenteel direct in obligaties

Specialist Funds
Insinger de Beaufort beheert tevens een aantal gespecialiseerde beleggingsfondsen. Deze Specialist Funds worden beheerd volgens een specifiek beleggingsbeleid door een team van gespecialiseerde en ervaren fondsbeheerders. Elk van deze fondsen heeft een eigen beleggingsdoelstelling, -beleid, -strategie en eigen risicokenmerken. De Specialist Funds van Insinger de Beaufort zijn: