background
printen

Vermogensbeheer

Bij deze vorm wordt uw vermogen beheerd door onze beleggingspecialisten. Wij stellen gezamenlijk uw risicoprofiel samen en maken vervolgens heldere afspraken over de wijze van beheer. Ook bespreken wij welke vrijheid u ons geeft bij de aan- of verkoop van beleggingen en de specifieke invulling met betrekking tot de rapportage. Wij komen vooraf met u een All-In vergoeding voor onze private banking dienstverlening overeen. Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

In onze propositie onderscheiden wij een 5-tal risicoprofielen die verschillen in de opbouw van aandelen, obligaties, alternatieven en liquide middelen. Met deze profielen kunnen wij u een beleggingsportefeuille aanbieden van een defensieve belegger met weinig risico behoefte tot een offensieve belegger met voorkeur voor risico.

Bij Insinger de Beaufort gaat de focus op risico en rendement verder, waarbij in de opbouw van beleggingsportefeuilles altijd een zorgvuldige afweging wordt gemaakt tussen rendement en risico. Een gedegen beleggingsbeleid is hierbij essentieel.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.